+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Wellness Hotel Svornost Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 316 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    78%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Kateřina Kuchaříková

jednotlivec, 5.11.2016

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

rodina se staršími dětmi, 18.10.2016

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemný a ochotný personál, čistota v hotelu,...

  • Málo stolů na stolní tenis.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 17.10.2016

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
62 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Libuše Hořejší

jednotlivec, 26.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • čistota v hotelu výborné stravování ochotný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Bláhová

rodina se staršími dětmi, 16.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Pěkný pokoj, dobré jídlo, vyžití i pro děti. Prima posezení u baru pro dospělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Vladimír Janovský

jednotlivec, 15.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše O.K. Pobyt splnil očekávání bez výhrad. Doporučuji.

  • Nic mě nenapadá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Tupá

dospělý pár, 29.7.2016

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
74 %
  • vstřícný a příjemný personál nabídka dobrého jídla

  • internet pouze v hale ručníky, ložní prádlo bylo cítit savem

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Vladimír Pešout

rodina s malými dětmi, 18.7.2016

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Klidné prostředí, pár kroků do centra. Ideální pro děti. Čistota na jedničku.

  • Chyběla mi polička ve sprchovém koutu. Snídaně začínala pozdě, na večři byla fronta.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Petra Pleskotová

jednotlivec, 27.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Barešová

jednotlivec, 23.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Baumrt

rodina s malými dětmi, 1.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Josef Michalíček

dospělý pár, 1.2.2016

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Jako vloni- super

  • Studená voda v bazénu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martina

mladý pár, 24.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeňka Rojková

dospělý pár, 9.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Adéla Pokorová

jednotlivec, 2.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • * personál byl fajn a vstřícný * musím pochválit paní z kuchyně které mi ochotně dali k večeři máslo abych si mohla namazat rohlík, nabízeli i sýr.. ale musíte si říct.

  • * Úklid spočíval jen v tom, že vysypali koš (všude byl prach) * v koupelně není ve sprše žádná polička kam by se dali odložit např. šampon nebo kondicionér, také tam byla tma i přes rozsvícené světlo *žádná mini lidnička na pokoji * klika i z venku...je třeba neustále zamykat...klíče jsou na poměrně velkém dřevěném válečku * osušky a ručníky mění jednou za 3 dny * snídaně byly ok ale večeře nic moc... k večeři nebylo nic studeného krom dezertu a marmelády * dia koutek obsahoval pouze dia marmeládu !!! * pozor až budete vystupovat z výtahu.. někdy se tam dělá schod

Personál
9
Služby
6
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Anonym

dospělý pár, 11.10.2015

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Velmi se nám líbil výběr a chuť jídla.

  • Nelíbila se nám klamavá informace že na pokojích je wifi "(Wi-Fi na pokoji: ANO)" Systém wifi nejede pořádně ani v hale kde podle personálu má pouze jet. Satelit na pokojích nebyl.

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martina Bělohlávkokvá

rodina se staršími dětmi, 5.9.2015

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
10
Komfort
3
Cena/kvalita
10

Renata Boubalová

jednotlivec, 24.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Kopincová

jednotlivec, 10.8.2015

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Hotel je na pěkném, klidném místě v lesích s krásným výhledem na skokanské můstky. Okolí je velmi pěkné a jsme rády, že jsme tuto krásu viděly.

  • Na pokoji chybí lednička, na balkoně stolek. Před hotelem nějaké vyžití pro děti - prolézačky, houpačky popř. pískoviště...u jiných hotelů to mají. Personál vás často oslovuje německy!!! Jsme v Čechách!!, ne v Německu a proto předpokládám, jako první oslovení v mateřském jazyce. Bazén - rekranti (děti) z Německa se chovaly vůči ostatním rekreantům jako by byl bazen jen jejich, takže jsme ho musely opustit, abychom nepřišly k úrazu - nikdo je nenapomenul a taky by bylo báječné mít možnost pobýt venku na terase, když bylo tak nádherné počasí . Na chodbách byl rachot přes den i po 22 hod. Byl blokován často výtah jezdícími dětmi s tím spojené bouchání dveří. Ještě jsem se v žádném ubytovacím řádu hotelu nesetkala se zákazem konzumace vlastního jídla!!! To je snad samozřejmé!!, když mám jídlo zaplacené. Stravování - malý výběr ovoce,opečené buřty, + gothaj u snídaně mastné!! půlené malé koláče?, na stolech chyběla párátka, někdy i ubrousky..Výběr jídel průměrný, odpovídající ceně pobytu. Obědy zakoupené mimo polopenzi velmi dobré. Velmi špatné značení cest!! po celém Harrachově ( např. u hotelu není cedule kudy do centra, že poblíž je koupaliště, aj. ...), Harrachov karta byla nepoužitelná, všude chtěli 2 dospělé + děti.

Personál
6
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Jana Antlová

rodina s malými dětmi, 10.8.2015

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Čisté pokoje Milý a vstřícný personál Program pro děti

  • Bazén by mohl být teplejší Nehlídané parkoviště za 100,- Kč na den mi přijde moc

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Hana Sýkorová

ostatní, 9.8.2015

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.