+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Wellness Hotel Svornost Recenze

Hodnocení hotelu

86%
Velmi dobré

dle 303 hodnocení

  • Personál

    89,4%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    86,9%
  • Pohodlí

    78,2%
  • Poměr cena/kvalita

    87,1%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Tomáš Baumrt

rodina s malými dětmi, 1.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
72%

(bez textového hodnocení)

Martina

mladý pár, 24.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68%

(bez textového hodnocení)

Zdeňka Rojková

dospělý pár, 9.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Adéla Pokorová

jednotlivec, 2.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
52%
  • * personál byl fajn a vstřícný * musím pochválit paní z kuchyně které mi ochotně dali k večeři máslo abych si mohla namazat rohlík, nabízeli i sýr.. ale musíte si říct.

  • * Úklid spočíval jen v tom, že vysypali koš (všude byl prach) * v koupelně není ve sprše žádná polička kam by se dali odložit např. šampon nebo kondicionér, také tam byla tma i přes rozsvícené světlo *žádná mini lidnička na pokoji * klika i z venku...je třeba neustále zamykat...klíče jsou na poměrně velkém dřevěném válečku * osušky a ručníky mění jednou za 3 dny * snídaně byly ok ale večeře nic moc... k večeři nebylo nic studeného krom dezertu a marmelády * dia koutek obsahoval pouze dia marmeládu !!! * pozor až budete vystupovat z výtahu.. někdy se tam dělá schod

Anonym

dospělý pár, 11.10.2015

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
80%
  • Velmi se nám líbil výběr a chuť jídla.

  • Nelíbila se nám klamavá informace že na pokojích je wifi "(Wi-Fi na pokoji: ANO)" Systém wifi nejede pořádně ani v hale kde podle personálu má pouze jet. Satelit na pokojích nebyl.

Martina Bělohlávkokvá

rodina se staršími dětmi, 5.9.2015

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
72%

(bez textového hodnocení)

Renata Boubalová

jednotlivec, 24.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Eva Kopincová

jednotlivec, 10.8.2015

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
62%
  • Hotel je na pěkném, klidném místě v lesích s krásným výhledem na skokanské můstky. Okolí je velmi pěkné a jsme rády, že jsme tuto krásu viděly.

  • Na pokoji chybí lednička, na balkoně stolek. Před hotelem nějaké vyžití pro děti - prolézačky, houpačky popř. pískoviště...u jiných hotelů to mají. Personál vás často oslovuje německy!!! Jsme v Čechách!!, ne v Německu a proto předpokládám, jako první oslovení v mateřském jazyce. Bazén - rekranti (děti) z Německa se chovaly vůči ostatním rekreantům jako by byl bazen jen jejich, takže jsme ho musely opustit, abychom nepřišly k úrazu - nikdo je nenapomenul a taky by bylo báječné mít možnost pobýt venku na terase, když bylo tak nádherné počasí . Na chodbách byl rachot přes den i po 22 hod. Byl blokován často výtah jezdícími dětmi s tím spojené bouchání dveří. Ještě jsem se v žádném ubytovacím řádu hotelu nesetkala se zákazem konzumace vlastního jídla!!! To je snad samozřejmé!!, když mám jídlo zaplacené. Stravování - malý výběr ovoce,opečené buřty, + gothaj u snídaně mastné!! půlené malé koláče?, na stolech chyběla párátka, někdy i ubrousky..Výběr jídel průměrný, odpovídající ceně pobytu. Obědy zakoupené mimo polopenzi velmi dobré. Velmi špatné značení cest!! po celém Harrachově ( např. u hotelu není cedule kudy do centra, že poblíž je koupaliště, aj. ...), Harrachov karta byla nepoužitelná, všude chtěli 2 dospělé + děti.

Jana Antlová

rodina s malými dětmi, 10.8.2015

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
88%
  • Čisté pokoje Milý a vstřícný personál Program pro děti

  • Bazén by mohl být teplejší Nehlídané parkoviště za 100,- Kč na den mi přijde moc

Hana Sýkorová

ostatní, 9.8.2015

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
60%

(bez textového hodnocení)

Jan Hanzlik

dospělý pár, 23.6.2015

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
72%
  • Služby velnes

  • pomerne zastaralý interiér

Václav Vlček

dospělý pár, 5.5.2015

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
76%
  • příjemná relaxace v hotelovém bazénu hezké prostředí výborná kuchyně

  • na to že byla deklarovaný super all inklusive pobyt tak nám chyběla odpolední nabídka zákusků ke kávě a bezplatná konzumace nápojů při druhém obědě v den odjezdu.

Eva Kopřivová

jednotlivec, 5.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90%
  • Wellnes se nám líbil, Vše v pohodě, už jsme Vás navštivili po třetí, jen personál u baru v restauraci byl trošku nervoznější, ale asi to bylo celkem velkým množstvím lidí. Děkuji.

Věra Vafková

jednotlivec, 4.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
80%
  • vstřícnost a ochota personálu výdej jídla při polopenzi kuchaři

Silvia Drahošová

jednotlivec, 7.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92%

(bez textového hodnocení)

Margita Juřičková

dospělý pár, 9.3.2015

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
92%
  • ubytování pestrá strava ochotný personál

  • mohla být teplejší voda v bazénu

Alena Banďouchová

rodina se staršími dětmi, 5.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84%
  • V hotelu jsem pobývala se dvěma vnučkami 14 a 17 let. Byla jsem vcelku spokojena, s čím byl trochu problém to byla doprava z autobusového nádraží do hotelu. Možná, že by hotel měl v rámci svých služeb nabídnout i odvoz z autobusového nádraží. Ještě štěstí, že jsem neměla sebou lyže! Personál byl ochotný a vstřícný.

Josef Michalíček

dospělý pár, 27.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92%
  • Dobře situovaný hotel,doporučuji rodinám s dětmi

Alena Fajtová

dospělý pár, 11.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82%

(bez textového hodnocení)

Anonym

ostatní, 20.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
68%

(bez textového hodnocení)

Vlasta Vencová

jednotlivec, 30.9.2014

Vysočina kraj

  • Celkové hodnocení
78%

(bez textového hodnocení)

WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.